vanHaren behoort al acht jaar op rij tot de Beste Werkgevers

vanHaren behoort al sinds 2008 tot de Beste Werkgevers van Nederland en werd gedurende die jaren al twee keer benoemd tot de Beste Werkgevr in de Retail. Dat blijkt uit het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau Effectory waarin zo’n 200.000 medewerkers hun eigen werkgevers beoordelen. Het onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland.

Directeur Krein Bons is trots dat vanHaren al zoveel jaren tot de Beste Werkgevers behoort. “Medewerkerstevredenheid behoort tot een van onze strategische doelen en plezier is benoemd als één van onze bedrijfswaarden. Ik ben blij dat terug te zien op het gebied van betrokkenheid en collegialiteit.”

Daarnaast is een hoge score op het gebied van rolduidelijkheid volgens Bons het gevolg van duidelijke onderlinge afspraken en een prettige werksfeer. “De lijnen tussen het Support Office en de filialen zijn kort, het is snel duidelijk wat er van elkaar wordt verwacht en als dat niet zo is dan spreken we elkaar aan op elkaars verantwoordelijkheid. Er heerst in het bedrijf al decennia lang een familiecultuur waar medewerkers zich prettig bij voelen. Niet alleen binnen vanHaren, maar in het hele Deichmann-concern. Collega’s hebben iets voor elkaar over, ze steunen elkaar en successen worden ook samen gevierd.”

Leuke collega’s

Werken bij vanHaren betekent; samen met collega’s de handen uit de mouwen steken. De kracht van goed samenwerken voel je overal in ons bedrijf. Er zijn altijd collega’s aan wie je van alles kunt vragen, die je willen helpen en waar je plezier mee kunt maken! Want als je plezier hebt met elkaar en met de klanten, heb je plezier in het werk en dat vinden wij heel belangrijk.

Prettige sfeer

Door heldere afspraken zorgen we samen voor een sfeer waarin het fijn is om te werken. Van verkoopmedewerker tot directeur, iedereen draagt bij aan één gezamenlijk doel: een succesvolle organisatie. Regelmatig organiseren we acties waarbij je samen met je team een uitje kunt winnen of een cadeau voor je hele team. Dat draagt bij aan een prettige sfeer en geeft energie!

Afwisselend werk

We hebben een hele mooie collectie met allerlei verschillende artikelen. Veel verschillende mensen bezoeken onze winkels en ook onze medewerkers zijn allemaal uniek. Dat maakt iedere werkdag bij vanHaren Schoenen weer anders, in welke functie dan ook. Dat houdt het werk spannend en leuk!

Volop kansen om te leren en te groeien

vanHaren is alleen succesvol als medewerkers hun werk goed doen en goed kunnen blijven doen. Iedereen die bij vanHaren begint, krijgt een opleiding waarin je alles van het werk uitgelegd krijgt en deze kennis en vaardigheden houden we up-to-date, de wereld verandert immers snel. Als je nieuwsgierig bent en vooruit wilt in je werk, dan kun je bij de vanHarenLEERschool vooruit. Wij bieden kansen, jij moet ze grijpen.

Arbeidsvoorwaarden

vanHaren zorgt voor extra’s voor haar medewerkers. Naast de voorwaarden van de CAO Vereniging Grootwinkelbedrijven in Textiel (VGT) krijg je bij ons de nodige extra’s. Zo hebben we als enige in de branche een eindejaarsuitkering en krijg je, als je in de winkel werkt, maandelijks teamprovisie. Ook kun je er samen met je team voor zorgen dat je leuke uitjes bij elkaar spaart. En natuurlijk krijg je bij ons personeelskorting die geldt voor de hele collectie!

Veilig, Prettig en Gezond werken

Wij vinden het belangrijk dat je veilig, prettig en gezond kunt werken. Zowel in de winkels als op het Logistiek Centrum en Support Office besteden we aandacht aan prettige werkplekken en veiligheid. Ook geven we tips over gezondheid. Er zijn regelmatig trainingen voor onze bedrijfshulpverleners en we hebben duidelijke richtlijnen om veilig, prettig en gezond te kunnen werken.

Gezonde en betrouwbare organisatie

vanHaren bestaat al ruim 85 jaar en het gaat goed met vanHaren. Ook in economisch minder goede tijden biedt vanHaren een stevige basis voor onze medewerkers, dat is in het recente verleden meer dan eens gebleken.