Van elegant tot super trendy

Vrouwen weten het al lang; schoenen zetten het puntje op de i bij iedere outfit. Of het nu elegant, trendy, sportief of nonchalant is, iedere stijl verlangt naar een passende schoen en daarmee wordt niet alleen de kleur bedoeld. vanHaren biedt een ruime keus aan verschillende modellen en merken voor dames, heren en kinderen. Onze trendscouts zitten bovenop alle nieuwe trends over de hele wereld. Ze observeren de fashionscene, werpen een blik in de toekomst op de modebeurzen, struinen alle modesteden af op zoek naar de nieuwste stromingen en ontdekken wat de mode voorschrijft.

Snelle inkooprondes en continue collectie updates maken het mogelijk snel te reageren op de laatste trends in fashion en brengen de laatste mode snel naar de winkel. Of het nu een zakelijke brogue is van het merk Borelli of een partypump van het merk Graceland. Een klassieke laars van het merk 5th Avenue of een sandaaltje voor de kids. vanHaren heeft een passende schoen voor iedere gelegenheid en elke stijl.

Buiten het bieden van gunstig geprijsde schoenen, wil vanHaren haar klanten een goede service bieden. Daarom worden onze medewerkers zo opgeleid dat ze alles leren over het product, de organisatie en de service.

Winkelconcept; van snuffelparadijs tot persoonlijk advies

Ieder jaar wordt er flink geïnvesteerd in de modernisering van onze winkels, die op A- locaties door heel Nederland te vinden zijn. Royale verkoopoppervlakte, moderne belichting en een overzichtelijke productpresentatie zorgen voor een prettige sfeerbeleving in de winkel. Door ons Rack Room concept staan alle schoenen overzichtelijk in de winkel en kun je lekker zelf rondneuzen. In één oogopslag zie je welke modellen en maten te verkrijgen zijn. En wie graag persoonlijk advies wil, kan altijd terecht bij een van onze medewerkers.