vanHaren is in Nederland één van de grootste schoenenretailers. Als onderdeel van Deichmann behoort vanHaren tot een van de grootste schoenenretailers van Europa.
We willen dat onze klant op ieder moment een passend schoen kan vinden. Modieuze schoenen met een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs; dat is onze belofte die wij willen waarmaken.

De prijs

We hebben er de afgelopen decennia voor gezorgd dat onze schoenen voor de consument betaalbaar zijn gebleven. Onze schoenprijzen zijn veelal slechts 20 euro. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door directe inkoop van grote aantallen (zonder tussenpersonen) bij de leverancier, door de manier van werken in onze winkels, de modische eigentijdse collectie en natuurlijk de tientallen jaren ervaring in de schoenhandel.

De kwaliteit

Niet alleen de prijs moet gunstig zijn, ook de kwaliteit van de schoenen moet hoogwaardig zijn.

Het advies

Onze winkels geven je de tijd om rustig rond te kijken, maar je kunt ook deskundig advies inwinnen over onze collectie. Het Rack Room systeem en het sorteren van de goederen biedt de klant snel en makkelijk een overzicht van alle beschikbare modellen in de beschikbare maten. Ook staan onze verkoopmedewerkers altijd voor je klaar. Indien het gewenste model niet in de juiste maat op voorraad is, dan is de online shop een goed alternatief. We zien dat deze online winkel voor veel klanten steeds belangrijker wordt.