vanHaren Schoenen is dé schoenenwinkel voor iedereen, dus we krijgen veel bezoek in onze winkels, en ook op ons Support Office en in ons Logistiek Centrum. Gastvrijheid vinden wij dan ook vanzelfsprekend en dat is dan ook de belangrijkste eigenschap van al onze medewerkers!
Waarom? Medewerkers met een gastvrije uitstraling zorgen voor een prettige sfeer waarin klanten fijn winkelen. En tevreden klanten zorgen voor veel werkplezier bij onze medewerkers. Met het werkplezier zit het goed! Al sinds 2008 mogen we ons elk jaar opnieuw rekenen tot de Beste Werkgevers, volgens onze eigen medewerkers.

Bedrijfswaarden

Wij willen dat klanten én medewerkers zich goed voelen bij ons en onze bedrijfswaarden (de richting van het dagelijks handelen van elke medewerker) zijn hier dan ook op gericht. Onze bedrijfswaarden zijn Klantgericht – Resultaatgericht – Plezier – Openheid – Samenwerken en dat dragen we uit!

Solliciteren

Onze filialen zijn verspreid door het hele land en we breiden nog steeds uit. Vandaar dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Voel je welkom, kijk wat vanHaren jou biedt en solliciteer direct!