Artikel drucken Download PDF
van haren Logo

vanHaren behoort voor het 7e jaar op rij wederom tot de top van beste werkgevers van Nederland. Zij is in de categorie Retail benoemd tot Beste Werkgever. Dat blijkt uit het jaarlijkse medewerkersonderzoek van onderzoeksbureau Effectory waarin meer dan 200.000 medewerkers in totaal 332 werkgevers beoordeelden. Het medewerkersonderzoek is het grootste onderzoek van Nederland.

vanHaren scoort goed op ‘betrokkenheid’ en ‘trots op organisatie’

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. “Uit dit onderzoek komt naar voren dat onze medewerkers zich betrokken voelen, de duidelijkheid waarderen ten aanzien van hun taken en doelstellingen en dat er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast zijn onze medewerkers trots op vanHaren. Als vanHaren medewerker ben je een deel van de vanHaren familie waarin we successen met elkaar vieren. We zijn dan ook trots dat vanHaren is verkozen tot Beste Werkgever in de categorie Retail!” aldus de vanHaren directie Krein Bons en Joost van Disseldorp.

vanHaren is met 143 filialen en een online shop een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. vanHaren won op 15 september 2014 voor de 2e keer de prijs van Beste Winkelketen in de categorie Schoenen. Een prijs waarbij de Nederlandse consument een stem kon uitbrengen op zijn of haar favoriete winkelketen en deze beoordeelde op een aantal punten zoals prijs/kwaliteit, service en product. Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires.

vanHaren behoort tot de Deichmann-groep met het hoofdkantoor in Essen (Duitsland), de grootste schoenenretailer zowel in Duitsland als in Europa. Deze is vertegenwoordigd in 23 Europese landen en in de VS.


vanHaren Schoenen BV

Annika Coomans
PR & communicatie
Tel.: +31 (0) 416 56 22 50
annika_coomans@deichmann.com
www.vanharen.nl


Deichmann-groep

Sonja Schröder-Galla
Bedrijfscommunicatie
Tel.: + 49 (0) 201 86 76-962
sonja_schroeder-galla@deichmann.com
www.deichmann.com