vanHaren LEERschool

vanHaren Schoenen is een succesvolle onderneming en weet en beseft dat jij hierin een hele belangrijke schakel bent. Juist daarom vinden we het belangrijk dat jij als (nieuwe) collega datgene leert wat jou sterker en beter maakt waardoor je met heel veel plezier en enthousiasme datgene doet waarvoor jij bij vanHaren Schoenen werkt.

De vanHaren LEERschool is er voor iedereen en biedt jou de mogelijkheid om je ambities waar te maken. Of je nu bij ons komt als (BBL/BOL) verkoopmedewerk(st)er of als filiaalmanager, medewerker op het Distributiecentrum of op het Support Office, voor iedereen is er een opleiding om je verder te ontwikkelen of om bepaalde zaken beter onder de knie te krijgen. Dit kan individueel of in teamverband met jouw collega’s.Net zoals de wereld om ons heen zich beweegt, beweegt de LEERschool ook. We zorgen ervoor dat je steeds op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantbeleving, winkeluitstraling en wat jou bindt en boeit binnen vanHaren Schoenen. De LEERschool volgt de actualiteit op de voet, zodat we jou optimaal kunnen “bedienen”.
De vanHaren LEERschool start voor jou vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt. De eerste weetjes en praktijkoefeningen ontvang je op je mobiel of pc via de vanHaren app. Daarnaast gaan jouw filiaalmanager / leidinggevende en collega’s je helpen om alle handelingen die er nodig zijn om je werk goed te kunnen doen, uit leggen en je wegwijs maken in onze systemen.
Je leert hoe je klanten benadert; hoe je de winkel zo prettig mogelijk houdt voor de klant om plezierig te kunnen winkelen; hoe je verkoopsignalen oppakt; hoe je de zending uit moet pakken en zorgt dat onze collectie mooi gepresenteerd wordt. Stap voor stap nemen we je mee in onze werkwijze en wereld van vanHaren Schoenen.

Opleiding tot assistent filiaalmanager

Je bent een prettige collega voor zowel jouw team als in jouw benadering naar de klant. Je valt op omdat je actief bezig bent met je vak van Verkoopmedewerk(st)er; je ziet verkoopkansen, je motiveert je collega’s, je bent op de hoogte van de laatste mode; je hebt ambities voor jezelf en voor vanHaren. Via jouw collega’s word je voorgedragen om aan de opleiding tot assistent Filiaalmanager deel te nemen. De opleiding bestaat uit het volgen van workshops die betrekking hebben op alle facetten van leidinggeven, verantwoordelijkheid krijgen en dragen; de tweede man/vrouw van het filiaal zijn. De workshops worden aangevuld met praktijkopdrachten. Bij het uitvoeren van deze opdrachten word je intensief begeleid door jouw filiaalmanager en ondersteunt door de regiomanager / districtfiliaalmanager en de opleidingscoördinator.

Opleiding tot Filiaalmanager

Filiaalmanager van een middelgrote tot grote winkel; je leert het in de praktijk en met ondersteuning van de LEERschool, de Regiomanagers en het managementteam van vanHaren Schoenen.

  • In opleiding als Trainee: Deze opleiding is voor degene die graag vanuit de functie van assistent Filiaalmanager wil doorgroeien; hiervoor is een traject uitgezet dat ongeveer een jaar duurt.
  • In opleiding als Filiaalmanager in Opleiding: Deze opleiding is voor degene die al in de functie van filiaalmanager enige jaren ervaring heeft opgedaan; hiervoor is een traject uitgezet dat ongeveer een half jaar duurt.

Opleiding tot Districtfiliaalmanager

Wanneer je een fiks aantal jaren als filiaalmanager goed functioneert kun je in aanmerking komen voor de functie van district filiaalmanager. Naast je eigen filiaal ben je ook begeleider van een 4 tot 5tal andere filialen. Een dag in de week bezoek je deze filialen en begeleid je waar nodig. De opleiding hiervoor bestaat uit een combinatie van praktijkervaring , het vergaren van kennis en inzicht met daarbij het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag dat bij deze functie hoort.