Artikel drucken
van haren Logo

vanHaren wint Thuiswinkelaward XL in categorie schoenen

Waalwijk, 31 maart 2015. vanHaren heeft de publieksprijs in ontvangst mogen nemen voor Beste Webshop XL in de categorie Schoenen. De consument sprak haar waardering uit over vele webshops in Nederland en bepaalde wie de winnaar werd van de Publieksprijs XL. De prijs is 26 maart uitgereikt bij Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.

Flinke inzet wordt beloond

‘De thuiswinkelawards’ zijn dit jaar voor de veertiende keer uitgereikt en de stichting beoogt hiermee een positieve bijdrage te leveren aan e commerce; het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten thuis, op het werk, onderweg, in de winkel of online in de winkel. Het onderzoek is bepaald op basis van 5.000 beoordelingen uit een online consumentenpanel van GfK, gecombineerd met 48.000 beoordelingen uit kwalitatief consumentenonderzoek onder eigen klanten. vanHaren scoort de hoogste eindscore binnen de subcategorie. “Om op deze wijze waardering te krijgen van onze klanten is zéér bijzonder. We hebben afgelopen tijd erg hard gewerkt aan services zoals bestellen en in de winkel ophalen en een nieuwe mobiele shop. Daarnaast kunnen klanten nu ook vanuit België bestellen op vanharen.nl.”, aldus de vanHaren directie Krein Bons en Joost van Disseldorp. vanHaren is met 143 filialen en een online shop een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. vanHaren won op 15 september 2014 voor de 2e keer de prijs van Beste Winkelketen in de categorie Schoenen. Een prijs waarbij de Nederlandse consument een stem kon uitbrengen op zijn of haar favoriete winkelketen en deze beoordeelde op een aantal punten zoals prijs/kwaliteit, service en product. Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires.
vanHaren behoort tot de Deichmann-groep met het hoofdkantoor in Essen (Duitsland), de grootste schoenenretailer zowel in Duitsland als in Europa. Deze is vertegenwoordigd in 23 Europese landen en in de VS.


vanHaren Schoenen BV

Annika Coomans
PR & communicatie
Tel.: +31 (0) 416 56 22 50
annika_coomans@deichmann.com
www.vanharen.nl


Deichmann-groep

Sonja Schröder-Galla
Bedrijfscommunicatie
Tel.: + 49 (0) 201 86 76-962
sonja_schroeder-galla@deichmann.com
www.deichmann.com