Artikel drucken
van haren Logo

Consumenten beoordeelden hun favoriete winkelketens op de negen belangrijkste koopaspecten, waaronder klantvriendelijk en deskundig personeel en de prijs. Deze prijs is 30 september uitgereikt bij ABN AMRO te Amsterdam.

vanHaren scoort goed op de negen belangrijkste koopaspecten

‘Beste Winkelketen van Nederland’ is het grootste consumentenonderzoek van Nederland, waaraan ruim 285.000 consumenten hebben meegedaan. “De consument heeft zijn waardering uitgesproken voor vanHaren op het gebied van prijs, service en assortiment, een mooier compliment kunnen we niet krijgen!”, aldus de vanHaren directie Krein Bons en Joost van Disseldorp.
vanHaren is met 143 filialen, een online shop en een zojuist geopende flagshipstorein de Kalverstraat een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Hetassortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy enkwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-,heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels,slippers, tassen en accessoires.
vanHaren behoort tot de Deichmann-groep met het hoofdkantoor in Essen(Duitsland), de grootste schoenenretailer zowel in Duitsland als in Europa. Deze isvertegenwoordigd in 22 Europese landen en in de VS.


vanHaren Schoenen BV

Annika Coomans
Tel.: +31 (0) 416 56 22 50
annika_coomans@deichmann.com