Artikel drucken Download PDF
van haren Logo

vanHaren kiest voor pull-strategie met Sylvie Meis partycollectie

Sylvie Meis lanceert in december haar eigen schoencollectie bij vanHaren. Speciaal voor deze feestmaand presenteert het stijlicoon negentien pumps en high heels. Met deze betaalbare, kwalitatieve en fashionable partycollectie verstevigt vanHaren de focus op de klant en haar behoeften. Joost van Disseldorp, directeur: “Voor onze klanten is het belangrijk dat wij de juiste producten op het juiste moment aanbieden. Wij presenteren daarom een on trend collectie waarmee onze klanten hun outfit compleet kunnen maken.“ Vanaf begin december is deze collectie exclusief verkrijgbaar vanaf €24,90 in alle winkels en op vanHaren.nl.

Altijd en overal het juiste product

vanHaren verwacht de komende tijd een verdere focus op een pull-strategie waarbij het steeds belangrijker wordt om op het juiste moment voor de juiste prijs op de juiste plek het juiste product te leveren. Krein Bons, directeur: “Onze no-line-aanpak is hier een goed voorbeeld van. Voor onze klanten is het belangrijk dat ze op ieder moment tussen online en offline kunnen switchen en via alle mogelijke kanalen met ons in contact kunnen komen. Een klant denkt namelijk niet in kanalen maar in merken. Retail betekent constant in beweging blijven en je betekenis voor klanten vergroten.”

Van ingetogen chiq tot ultiem glamorous

Sylvie Meis’ persoonlijkheid past als vanzelfsprekend bij de maand december waarin vrouwen op hun mooist willen zijn: “Iedere vrouw houdt van schoenen. Schoenen maken ook mijn outfit helemaal compleet. Een samenwerking met vanHaren voelde dus meteen als heel logisch en vanzelfsprekend.” Sylvie’s gevarieerde partycollectie is voorzien van rijke details zoals strass, kant en metallics. Trendkleuren zwart, zilver en roségoud spelen de hoofdrol. De stijlen zijn gevarieerd; van ingetogen chic tot fashion forward en ultiem glamorous. De officiële lancering van de Sylvie Meis Partycollectie vindt eind november plaats in Hamburg.


vanHaren Schoenen BV

Annika Coomans
PR & communicatie
Tel.: +31 (0) 416 56 22 50
annika_coomans@deichmann.com
www.vanharen.nl


Deichmann-groep

Sonja Schröder-Galla
Bedrijfscommunicatie
Tel.: + 49 (0) 201 86 76-962
sonja_schroeder-galla@deichmann.com
www.deichmann.com