Artikel drucken
van haren Logo

Het is party time met de nieuwe collectie van Sylvie Meis.

Na eerdere zeer succesvolle collecties etten Sylvie Meis en vanHaren de samenwerking voor de 3e keer voort met een elegante en glamoureuze partycollectie. De Sylvie Meis for vanHaren collectie bestaat uit 14 modellen en is vanaf 27 november in alle vanHaren winkels en op vanharen.nl verkrijgbaar.

Met haar selectie van 14 modellen bewijst de Let’s Dance presentatrice maar weer eens haar gevoel voor fashion. “Ik vind het geweldig opnieuw met vanHaren samen te mogen werken. Na de succesvolle eerdere samenwerkingen, staan in deze partycollectie glamourous high heels, prankelende pumps en elegante sandaletten centraal. Daarnaast zijn er ook talrijke elegante lassiekers in donkere kleuren, die kunnen worden gedragen bij iedere gelegenheid”, aldus Sylvie Meis.

De collectie bestaat uit een flinke dosis glam; cut outs, knallend hot pink en glitter. Het feest kan beginnen! De begeleidende fotoshoot werd uitgevoerd door sterrenfotograaf Andreas Ortner die Sylvie en de partycollectie van haar beste kant laat zien.

De Sylvie Meis for vanHaren collectie is vanaf 27 november verkrijgbaar in alle vanHaren winkels en op vanharen.nl. De prijzen van de modellen variëren tussen €29,99 en €34,99