Artikel drucken Download PDF

Waalwijk, 1 november 2018 – Vanaf vrijdag 2 november is de nieuwe tassencollectie van de Amerikaanse ‘powerzussen’ Kendall en Kylie Jenner exclusief verkrijgbaar op vanharen.nl en in 4 vanHaren citystores.

De nieuwe tassencollectie combineert de highlights van de populairste trends van het herfst- / winterseizoen. Of het nu heuptassen, metallic rugzakken, elegante shoppers, glinsterende clutches of coole sporttassen in een lakleer-look zijn, de Kendall + Kylietassen kunnen perfect worden gestyled met elke outfit en zijn een ideaal kerstcadeau.

Details zoals ‘faux fur’ pompons, kettingen en pailletten geven de tassen niet alleen een fashionable uitstraling, maar weerspiegelen, samen met het opvallende logo, ook de signature stijl van de zussen. Een ander hoogtepunt van de collectie is de mini-tas die zowel als rugzak en als schoudertas kan worden gedragen.

De collectie bestaat uit 15 verschillende modellen en is vanaf 2 november 2018 exclusief verkrijgbaar op vanharen.nl en in 4 geselecteerde citystores (Den Haag, Venestraat; Amsterdam, Nieuwendijk; Maastricht, Mosae Forum; Utrecht, Hoog Catharijne). De prijzen van de modellen liggen tussen €19,99 en € 49,99.