Artikel drucken Download PDF
van haren Logo

Feestelijke lancering ‘Sylvie Meis for vanHaren’ partycollectie in Hamburg

In de feestmaand december brengen Sylvie Meis en vanHaren glitter en glamour in de schoenenkast. Schitterende pumps, sexy peeptoes en high heels in metallic-look: de partycollectie ‘Sylvie Meis for vanHaren’ telt 19 modellen: van ingetogen chic tot fashion forward en ultiem glamorous. Vanaf 24 november 2015 is deze collectie exclusief verkrijgbaar vanaf €24,90 in alle vanHaren winkels en op vanharen.nl. Vandaag heeft Sylvie Meis in Hamburg haar collectie officieel gelanceerd.

Sylvie’s meisjesdroom gaat in vervulling

Met haar eigen schoencollectie gaat voor Sylvie een meisjesdroom in vervulling: “Iedere vrouw houdt van schoenen. Het zijn geweldige accessoires die een outfit helemaal compleet maken”, vertelt ze vlak voor de officiële lancering van de collectie in Hamburg. “Daarom vind ik het fantastisch dat ik met vanHaren deze collectie mag lanceren.” Sylvie’s vanHaren partycollectie is voorzien van rijke details zoals strass, kant en metallics. Trendkleuren zwart, zilver en roségoud spelen de hoofdrol in deze collectie waarin elke vrouw zich gegarandeerd prachtig voelt.

Dé perfecte ambassadrice

“Wie weet er beter met welke schoenen je een grandioze entree maakt op de rode loper of op de dansvloer? Sylvie heeft een sterke modeintuïtie en voelt dus perfect aan hoe een ultiem feestelijke schoencollectie eruit moet zien. Een samenwerking tussen haar en vanHaren voelde dus meteen heel logisch en vanzelfsprekend. Onze gezamenlijke passie voor schoenen is terug te zien in het geweldige eindresultaat, dat perfect aansluit bij de andere schoencollecties in onze winkels”, aldus de vanHaren directie Krein Bons en Joost van Disseldorp.


vanHaren Schoenen BV

Annika Coomans
PR & communicatie
Tel.: +31 (0) 416 56 22 50
annika_coomans@deichmann.com
www.vanharen.nl

Deichmann-groep

Sonja Schröder-Galla
Bedrijfscommunicatie
Tel.: + 49 (0) 201 86 76-962
sonja_schroeder-galla@deichmann.com
www.deichmann.com